Ada Penampakan Di Sltu. Brader Ini Tengah Pecvt Bawa Lane Kanan Tlba Tlba Terakam Kellbat Putlh Bawah Jmbatan

P.erangkap laju adalah istilah yang digunakan bagi operasi penguatk.uasaan had laju yang dilakukan oleh pihak polis. Selain itu juga, ia boleh merujuk kepada lokasi di sepanjang jalan raya atau lebuh raya yang menempatkan kamera per.angkap laju.

Terdapat beberapa batang jalan raya atau lebuh raya yang sangat terkenal sebagai kawasan pera.ngkap laju melalui bilangan s.aman p.erangkap laju yang tinggi di kawasan tersebut. 

Antara punca kem.alangan yang sering berlaku adalah disebabkan oleh pemandu yang memandu laju. di lebuhraya Malaysia had laju yang dibenarkan adalah 110km/j.

Seringkali kita yang memandu di lebuhraya dan jalanraya persekutuan terserempak dengan polis trafik yang sedang menjalankan tugas mereka dalam o.perasi mengesan pes.alah trafik yang memandu melebihi had laju yang ditetapkan.

Biasanya kalau di lebuhraya, polis trafik akan berada di bawah jambatan. Walaubagaimanapun mungkin disebabkan lokasi tersebut menyebabkan pemandu akan memperlahankan kenderaan mereka apabila kenderaan mereka menghampiri jambatan tesebut maka pihak polis trafik menggunakan kreativiti mereka untuk mengelak diri mereka daripada dikesan pemandu.

Ada Penampakan Di Situ

Reaksi Netizen

Guna waze utk ketahui tempat2 yg ada abg baju putih ni berada dan mgkin dia pernah ada bbrp waktu sblum tu. Ada masanya kalau kita yg perasan dia berada utk t.embak speed kereta kita, kita dh boleh klik dlm waze utk bg info kt driver2 lain pula. Selalunya waze ni plak dia akn alertkan kita dlm jarak 300m sblum tempat yg penenggek ni berada.

Kt lebuh raya,bwh fly over mcm ni memang berpenunggu.

Power btul brader bju putih dudk pulk tiang no 3 mcm mna nk kesan hahaaaa oh no oh no oh no no no no no.

Hahahahahhaha.. comel jer tetiba dok kat bawah tu.

Mohon tukar lagu back.ground… tak larat nk dgr dah. Hahahaa aku ulang banyak kali…maka banyak kalilah kau kena s.aman bro..hahahaah.

Ape pun video terbaik. Nampak jelas sosok putih bergentayangan.

Tu mmg port dia..Selesa, stra.tegik.Dh kene skali terus beringat bila lalu kawasan ni.

ArticleByOM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.