GnapSminggu, PlakonSharnaaz Akhlrnya Britahu CritaSbenar Apa Yng JadiKes Kna Tngkap

Kuala Lumpur – Selepas tiga hari dir.eman susulan k.es p.ukul di sebuah kondominium, pelakon popular Sharnaaz Ahmad tampil menegaskan dia tidak sesekali akan melakukan ti.ndakan b.odoh yang boleh menjatuhkan nama sendiri dan keluarga.

“Saya tak b.odoh untuk melakukan sesuatu yang begitu. Kepada sesiapa yang membuat spekulasi yang Sharnaaz panas b.aran, tunggu. Harap bersabar ya,” jelas Sharnaaz.

Aktor berusia 37 tahun itu bagaimanapun tidak boleh mengulas lanjut kerana k.es masih dalam s.iasatan.

Pemilik nama sebenar, Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad tu berjanji akan menceritakan perkara tersebut dalam satu sidang media yang akan diadakan dalam masa terdekat.

Saya tak boleh cerita banyak sebab masih dalam siasatan. Apa yang digembar-gemburkan itu, h.ati-h.ati sebab masih dalam sia.satan.

“Apa yang dikeluarkan oleh pihak media itu tidak benar. Tunggu daripada peguam dan saya akan keluarkan kenyataan dalam masa terdekat. Terima kasih dekat pihak polis sebab telah membantu dari semua segi. Insya-Allah cerita sebenar akan keluar,” kata Sharnaaz sebaik sahaja dibebaskan di Ibu Pejbat Polis Daerah Sentul, Kuala Lumpur.

Pelakon drama I PromiseJanji Anaqi itu juga memberi peringatan kepada pihak yang membuat s.pekulasi k.es berkenaan dengan sifat b.arannya agar bersabar menunggu penjelasan sepatutnya.

‘Kepada sesiapa yang membuat spekulasi yang Sharnaaz panas b.aran, tunggu. Harap bersabar ya,” katanya.

Sharnaaz Jelaskan Apa Yang Jadi

Pelakon Sharnaaz Ahmad nafi men.umbuk, menc.ekik, mem.ijak atau men.endang pe.rut individu yang juga penghuni sebuah kondominium di Segambut, di sini.

Sharnaaz menegaskan dirinya yakin tidak melakukan keg.anasan sebegitu terhadap individu berkenaan.

“Saya turun dan melihat satu perg.aduhan sedang berlaku yang mana penghuni itu bert.engkar kerana tidak dibenarkan membawa masuk minyak masak. Saya cuba mempert.ahankan pengawal kes.elamatan berkenaan kerana tidak boleh melihat orang dit.indas.

Di sini saya menegaskan saya tidak mem.ijak atau men.endang p.erut individu berkenaan ataupun mence.kik dan menu.mbuknya. Itu semua k.arut dan saya yakin saya tidak buat.

“Buat masa ini saya hanya boleh memberikan kenyataan secara s.urface dan menunggu keputusan m.ahkamah keluar. Kenyataan ini dibuat atas nasihat peguam dan pihak polis selepas genap seminggu saya dir.eman,” kata Sharnaaz.

Gambar Sekadar Hiasan

Sebelum ini dilaporkan, pelakon lelaki itu dire.man tiga hari selepas disyaki men.umbuk dan mene.ndang pengawal keselamatan di kondominium di Segambut, di sini.

S.uspek berusia pertengahan 30an yang juga penghuni di kondominium sama dilaporkan men.umbuk dan men.endang m.angsa dalam keja.dian pada jam 8.30 malam, baru-baru ini.

Sharnaaz turut menyeru kepada orang ramai untuk tidak mengh.ukum atau mengha.kimi tanpa b.ukti kukuh.

Kredit : HM/FB

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.