Ibu PteriBalqis Tmpil Jlaskan Crita Sbenar Slepas AnakDla DdahCerta Ayah Kndung Buat Rmai Trkejut

Kuala Lumpur – Sejak kebelakangan ini h.angat diperkatakan mengenai pelakon berbakat besar, Puteri Balqis apabila ramai yang terkejut dengan penampilannya berbanding sebelum ini.

Meskipun dike.cam, namun Puteri Balqis tetap tenang menghadapi kata-kata le.mparan netizen terhadap dirinya. Namun, siapa sangka gadis itu bertahun memendam rasa dan d.uka dengan apa yang terjadi pada diri dan ibunya ketika waktu kecil.

Baru-baru ini, Puteri Balqis dijemput untuk muncul di YouTube brosgangtv untuk berkongsikan secara terbuka mengenai apa yang terjadi pada dirinya hingga menjadikan dirinya sekarang.

Apa yang mengejutkan penonton adalah pend.edahan Balqis mengenai sikap buruk bapa kandungnya yang disifatkan pem.alas hingga hidupnya dan ibu mer.ana.

Balqis berkata, dia dan ibunya akan dip.ukul jika meminta bapanya untuk mengajarkan mereka mengaji Al-Quran. Turut mengejutkan, Balqis mend.edahkan sikap b.uruk bapanya ketika kecil.

Malah, ibunya turut diperlakukan dengan t.eruk oleh bapanya.

Kata Balqis lagi, sejarah hitam yang berlaku padanya masih diingati dan dia tidak kisah seandainya tidak bertemu lagi dengan bapanya.

Lebih sebak, Balqis turut meminta maaf kepada ibunya kerana tidak mampu lagi untuk berdiam diri apatah lagi ibunya dih.entam t.eruk oleh masyarakat yang tidak tahu hal sebenar.

Ibu Tampil Jelaskan

Ibu pelakon Puteri Balqis, Norashikin Mohd. Aziz tidak berniat mahu memanjangkan lagi kenyataan yang dibuat oleh anaknya tentang sikap b.uruk bekas suaminya ketika ditemubual oleh BrosGang TV menerusi saluran Yout.ube semalam.

Norashikin yang dihubungi mengulas mengenai pend.edahan yang dibuat oleh anak tentang bapa yang difahamkan sudah lebih dua tahun tidak berjumpa dan berhubung.

Maaf, Balqis sudah tidak mahu mengulas i.su ini dan tidak mahu lagi bercakap mengenainya.

Terus-terang saya tak sangka dia nak buka cerita itu kerana pada mula perbualan dia kelihatan gembira sahaja. Tak sangka e.nding itu dia buka semuanya.

Saya rasa mungkin dia sudah tak tahan dan sudah tiba masa dia untuk buka cerita ini. Bapa dia sudah lebih dua tahun menghilangkan diri tanpa memberi nafkah, katanya.

Dalam perkongsian Balqis atau mesra dengan panggilan Aqish itu dia mend.edahkan kisah disebalik terjadinya identiti Aqish yang ketika ini dilihat sangat berlainan dengan dirinya sewaktu kecil dulu.

Bukan itu sahaja menerusi sesi po.dcast bersama dua pengacara itu, Aqish membuat satu pengakuan yang mengejutkan orang ramai mengenai sikap sebenar ayah kandungnya.

Aqish memaklumkan bahawa bukan sahaja bapanya itu merupakan seorang yang m.alas, bahkan dia juga tidak pernah menerima sebarang didikan agama daripada bapanya itu.

Kredit Gambar

Menurut Norashikin dia sudah bersedia untuk menerima apa jua kesan atau p.adah daripada pend.edahan yang dibuat oleh anaknya.

“Ya saya tahu k.roni dia bapa Aqish sangat ramai dan saya pula tak kenal orang berkedudukan sama seperti dia. Tapi ini bukan soal kalah atau menang. Saya tak kisah apa pun yang bakal kami terima nanti asalkan Aqish lega dapat meluahkan apa yang dipendam,” katanya lagi.

Kredit : RK/Astro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.