You are currently viewing Bru Slesai Majlis Kahwln FatlnAfeefa, Ini Psanan Bkas Suaml Plakon AdamShahz Buat Rmai Trkejut

Bru Slesai Majlis Kahwln FatlnAfeefa, Ini Psanan Bkas Suaml Plakon AdamShahz Buat Rmai Trkejut

  • Post category:HIBURAN
  • Reading time:4 mins read

Kuala Lumpur – Sudah terang lagi bersuluh. Biarpun tiada hitam putih daripada si empunya badan, pelakon Fatin Afeefa kini sah bergelar isteri kepada j.utawan muda Aliff Awang.

Difahamkan, Aliff atau terkenal dengan nama Opai dalam TikTok bergelar j.utawan dalam tempoh empat bulan pertama selepas melibatkan diri dalam dunia pelaburan saham secara online.

Perkara tersebut did.edahkan sendiri menerusi satu video dalam platform media sosial tersebut.

Pesanan Dari Bekas Suami

Pelakon, Adam Shahz berkongsi rasa gembira atas berita perkahwinan bekas isterinya, Fatin Afeefa yang disahkan bernikah malam semalam.

Adam ketika dihubungi turut mengingatkan Fatin supaya tidak lupa akan tarikh perbicaraan t.untutan hak penjagaan anak yang akan berlangsung pada 26 Januari ini.

Alhamdulillah, untuk majlis perkahwinan dan pernikahannya yang sudah berlangsung. Cuma satu sahaja.

Dah kahwin, dah lepas, cuma jangan lupa tarikh untuk minta naik m.ahkamah pada 26 Januari nanti, katanya.

Adam yang kini berada di Thailand berkata, ini adalah perbi.caraan kali pertama mereka bagi menuntut hak penjagaan anak, Ivy Herra Sophia, 7.

Ini adalah perbicaraan kali pertama. Jadi, kita buka buku baharu. Sekarang, saya memang tak dapat jumpa anak. Jadi, apa pun, saya bergantung kepada keputusan m.ahkamah.

Apa juga keputusan m.ahkamah, saya terima asalkan, jangan dip.utuskan silaturahim antara bapa dengan anak.

“Dalam kata lain, kalau saya tak dapat hak penjagaan sekali pun, sekurang-kurangnya saya dapat berjumpa dan melawat anak,” katanya.

Menurutnya, dia hanya menuntut haknya sebagai bapa.

“Saya tak ada apa-apa i.su. Tapi, bila pihak sana mengutarakan i.su yang bukan-bukan, i.su yang tak ada, diadakan, saya sebagai bapa berhak untuk menjaga m.aruah saya dan keluarga,” katanya.

Terdahulu, dilaporkan berita pernikahan Fatin dengan lelaki pilihan hati dikenali Aliff Awang yang diadakan di Putra Glass Hall, Subang Jaya, Selangor, malam tadi.

Sebelum ini, Fatin berkahwin dengan Adam Shahz pada 21 Disember 2013 namun disahkan berc.erai 30 Mei 2017.

Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Ivy Herra Sophia manakala daripada perkahwinan sebelum ini Fatin mempunyai seorang cahaya mata lelaki, Adam Aisy Arrian,10.

Kredit : HM/IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

x