Tanggal 28 Februari 2020 merupakan tarikh yang bermakna buat pelakon, Tasha Shilla dan suaminya Muhammad Atiq Idris kerana mereka sah bergelar suami isteri.

Dan pada malam ini, majlis resepsi mereka dengan bertemakan “Magical Love Night” cukup cantik dan menawan para hadirin. Kami kongsikan foto foto seperti di bawah.

Seperti pasangan selebriti yang lain, pasangan ini turut merakamkan momen-momen bahagia dan detik perkenalan mereka menerusi video pre-wedding yang dilakukan di beberapa lokasi menarik.

Menurut Tasha Shilla, video tersebut merupakan sebuah kisah tentang bagaimana seorang wanita bertemu dengan seorang lelaki yang boleh memimpin dirinya dan berusaha untuk menuju ke arah kebaikan bersama. Tambahnya, suaminya itu turut bersedia menjadi pemimpin yang terbaik buat dirinya.

Video arahan Cst Production itu turut menyampaikan pesanan di mana tanpa kita sedar dalam jauh kita mencari cinta, sebenarnya ada yang dekat sedang memerhati kita. Apabila tiba saat dan masanya, pasti setiap pasangan akan disatukan.

Di samping itu, Tasha Shilla dan suami turut memanjatkan doa mereka menerusi video tersebut di mana mereka bermohon agar Allah menemukan mereka dengan pasangan yang beriman, penyayang dan menerima kekurangan antara satu sama lain.

Tahniah buat mereka berdua.

CstProduction/IG Tasha Shilla/Atiq/OM

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!