Sebentar tadi tular mengenai berita gembira buat Mamat Sepah dimana dia telah selamat menamatkan zaman bujangnya dengan wanita pilihan hati.

Pelawak terkenal itu turut berkongsikan hal berkenaan dilaman Instagram miliknya sehingga meraih perhatian peminat dan pengikut.

Selamat nikahi wanita pilihan hatinya

Menjenguk kelaman Instagram juga, nampaknya Mamat Sepah telah memberikan bayangan mengenai majlisnya itu apabila dia ada memuat naik beberapa keping foto.

“Semoga diberkati…”

Tidak terlalu menghebohkan mengenai kisah cintanya, Mamat Sepah akhirnya sah bergelar suami buat seorang wanita yang dikenali sebagai Nana yang difahamkan merupakan seorang anggota polis.

Walau bagaimanapun, pada awal Januari lalu kisah percintaan Mamat Sepah dimana dia juga bakal menamatkan zaman bujang tahun ini telah mendapat perhatian ramai.

Mamat Sepah menerusi sumber mengatakan selepas tiga kali menangguhkan majlis perkahwinan bersama wanita itu yang sudahpun bergelar tunangnya sejak tahun 2018, dia berharap perancangan tahun ini menjadi.

Ternyata, impiannya itu menjadi kenyataan dan dapat dilihat melalui perkongsian foto dirinya lengkap memakai baju pengantin.

Detik perkenalan Mamat Sepah dengan isteri

Bukan itu saja, Mamat Sepah pada awal Januari lalu juga ada berkongsikan detik perkenalan dengan isterinya yang berasal dari Lahad Datu, Sabah itu.

“Saya pergi ke IPD Shah Alam sebab nak tolong kawan, kebetulan tunang saya yang kendalikan kes tersebut.

“Kami bertukar nombor telefon kerana saya nak tahu perkembangan kes. Lama-kelamaan hati terpaut dan saya terus bawa dia jumpa ibu.” Ujarnya menerusi Astro Awani.

Mamat Sepah juga tidak sangka pertemuan tidak sengaja antara mereka itu bertukar serius. Tahniah lagi sekali kami ucapkan buat pasangan ini!

HimpunanCeritaLawak

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!